Pages

Saturday 15 May 2010

Esti ceea ce mananci ! (Part II)



Te- Ai Gandit Vreodata Ce Asemanare Exista Intre Legume, Fructe Si Corpul Uman?
Sa continuam:

Inima
O rosie are patru compartimente si are culoarea rosie. Inima este rosie si are patru camere. Toate studiile arata ca rosiile sunt intr-adevar hrana pura pentru inima si sange.
Strugurii atarna in ciorchine, care au forma unei inimi. Fiecare bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta substantiala pentru inima si sange.



Vinetele, avocado si perele tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si arata exact ca aceste organe. Atunci cand o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Legatura este si prin faptul ca unui avocado ii trebuie 9 luni sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt.
>


Telina, rubarba si alte legume arata exact ca oasele. Aceste alimente tintesc in mod special duritatea oaselor. Ele completeaza nevoile scheletului corpului nostru. Oasele sunt 23% sodiu, iar aceste alimente au 23% sodiu. Daca nu avem destul sodiu in alimentatie, organismul si-l extrage din oase, facandu-le friabile.



Smochinele sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea masculina. (Poza cu organul corespunzator nu este nevoie sa postez)



ARAHIDE
Au un efect profund asupra testiculelor si libidoului sexual.






BANANE
Castraveti, Zucchini si altele tintesc marimea si puterea organului sexual masculin

Boabele de fasole chiar vindeca si ajuta la mentinerea functiei rinichilor si, da, arata exact ca si rinichii umani. Exista o terapie cu seminte, unde se folosesc boabele de fasole pentru ameliorarea afectiunilor rinichilor.

Cartofii dulci arata ca pancreasul si chiar echilibreaza indexul glicemic la diabetici



CITRICE
Grapefruitul, portocalele si alte citrice arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea limfei inspre si dinspre sani.

CEAPA
Ceapa arata ca celulele corpului. Cercetarile de astazi demonstreaza ca ceapa ajuta la curatarea deseurilor din toate celulele organismului. Ceapa provoaca lacrimile care spala straturile epiteliale ale ochiului.

MASLINE
Maslinele participa la sanatatea si buna functionare a ovarelor.